Veckans bild(er) # 26

Tatuering nr 6.
För övrigt bästa sittningen jag varit med om, kändes knappt en enda gång, Grim var på sjukt bra humör och det gick och smidigt.
Vi satt även och surrade om kommande planer så motiv till ena bröstplåten och insidan av vänster underarm är mer eller mindre klart.

Skönt också att han lovade jag skulle få komma dit och fylla i min förra tatuering gratis när studion är stängd framöver, egentligen skulle jag hellre fylla i karpen men vi tar väl det när jag bygger ihop karpen med hanyamasken antar jag.

Ska ringa imorgon och boka sista tiden före sommaren också.
Happy times!

"Japaniserad" döskalle som är sjukt elak döpte vi för övrigt tatueringen till.
Imorgon ska jag som sagt jobba första passet i Casiopeja bar och jag ljuger om jag inte säger jag är nervös men samtidigt tror jag det blir kul och ärligt talat förtjänar jag det också så håll fan tummarna att jag inte gör bort mig totalt..

På lördag blir det nog lugnt och på söndag ska jag åka till Bredsand på förmiddagen och på kvällen verkar det bli tvspel med Johan, Jocke och Dennis men mer om det då.

Nu blir det nördning så tjeeenixen.OBS! Mycket snyggare och häftigare i verkligehten men tänk om jag inte haft Cliffordstattar flames där utan om Grim hade gjort dom också, dra ballen i lösgruset vad awesome den varit då.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sjukligt snyggt. Blir det West Coast Riot?

2010-02-26 @ 13:05:44
Postat av: Micke

Skriv namn för fan!

2010-02-26 @ 13:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback