Kanske borde uppdatera för en gång skull.

Eftersom min hjärna är ganska trasig och mitt minne likaså så blir det svårt att sammanfatta dom senaste veckorna.

Har blivit en hel del bira med diverse ligister men inga vidare ovanliga saker hände, förstå mig inte fel alla gånger var riktigt begåvade men utan bragder eller skandaler känns det lite menningslöst att skriva om det.

På jobbet är det som vanligt, misär en del dagar och skitkul andra.
Jobbade bla en lördag när In gallerian hade fest då det var massa snygga brudar, massa roliga drinkar och skönt folk att jobba med.

Sen fredagen som var när jag och Levent själva körde lös i JP och trots det var jävligt stressigt så var det riktigt kul.

Vad mer har hänt? Jo jag var och snackade med Tedde på Irish så jag ska provjobba där några dagar när jag kommer hem, skulle det vara kul och jag skulle vilja ha lite extra timmar där så lär det väl aldrig lösa sig med jobbet så jag blir rövknullad som vanligt på Cosmoflop.

Nåväl imorgon drar jag och ärkesorken Jim Åkerdahl till smutsiga Sunny Beach för en veckas total anarki på något sunkhotel så det lär bli hur kul som helst.

För övrigt drog jag till med en expertlången idag, när Japan ger hela 3.20 gånger pengarna måste man ju lira, tog även med Sydkorea som jag tyckte var riktigt bra mot Danmark och Frankrike för någon jävla match måste dom väl vinna?

Såg att Chile gav 7 gånger pengarna och Portugal nästa samma mot Brassarna (som redan är klara) så jag drog till en skräll-lången för en tjuga som ger nästan 1000 pix. Vad har man att förlora ?

Nu ska jag gå och köpa en ful stereo på Classes, packa lite, städa lite, raka skallen och äta en deg. Vi ses om drygt en vecka.

HEJ

Jimpa Hendrix och jag på Rockfesten 09.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback