Julklappar

Gick och la mig förut men eftersom det inte gick så där överdrivet bra att somna så klev jag upp igen och tänkte plita vad jag önskar mig i julklapp i hopp om att tvärsomna av tristessen.

Nåväl.

The Union: The Business behind getting highDiplomático Reserva ExclusiaJennifer AnistonEn replika på dödstjärnan i skala 1/1.Ett titelregin för Forrest Griffin i UFC.


Adidas Superstar 35 years anniversery

Smguld till Luleå Hockey.Jennifer Anistons använda trosor.Mats Lavander använda susp.Biljetter till samtliga matcher i finalserien i Delfinen samt skumpa att fira guldet med.Att Jim Åkerdahl får kondylom.


En Volcom kostym.


Att Call of Cthulhu kommer ut på svenska någon jävla gång! Seriöst det har stått första halvan 2010, andra halvan 2010 och nu står det för helvete 2011 på jävla adlibrisjudeskiten!Glass


Att Tysta Mari spelar på Gatufesten och att Thåström lirar på Peace & Love och spelar Varför är du så tyst så jag får uppleva den live någon jävla gång.Att Wuffe slipper visa leg på Konsum.


Kim Hassels mustach.


Nu ska jag göra ett nytt försök.

God natt.

Pride will never die!

Fantastisk hyllningsvideo till Pride.


Imorgon blir det birsta med ST-Jim


Joe Rogan for president!

Var i hela helvete kan jag hitta den här dokumentären?


Årets citat 2010

"Sist jag såg dig var du inte fullt lika påklädd"

Sen tittade hela baren på med med avundsjuka i sina ögon....

Nu sitter jag med tända ljus, dricker bira och lyssnar på Thåström... Tur man har jävligt hårig balle annars hade jag inte känt mig fullt så manlig....

Nåväl....
Bokade en till tatueringstid har jag gjort också.
26 januari klockan 12.00.

Jobbigt va?

Eller kanske inte....Nu blir det jobba stängning sen imorgon jobbar jag till 02.30....

Igår var jag i Bredsand och käkade middag med mor och far sen gick vi till Nicke och Linda och kollade när Twinsen härjade på senare på kvällen satt jag bara i soffan och försökte skriva en jobbansökan men det gick väl så där.


Kazushi Sakuraba

Det är inte direkt någon hemlighet att jag är en sucker för highlight/tribute videos och då framförallt för gamla Pridefighters och när jag såg den här på mina favoriter ikväll kände jag mig tvungen att posta den..

Sakuraba har aldrig varit någon jättefavorit för mig men hans fantastiska teknik kan man inte säga emot, desutom är jag ju en sucker för "headstomps".

Desutom innehåller videon klipp från hans legendariska fight med Royce Gracie när dom körde 15 minuters ronder och matchen blev 90 minuter jävla lång innan Gracies hörna kastade in handduken.

Nåväl nu ska jag knoppa hej.


Ola är vår idol

Tryck här och sedan är det bara att läsa och njuta.

Luleåfans är Sveriges mäktigaste supporterförening och äger kollektivt det största hjärta som en svensk idrottsförening begåvats med. Punkt.

Ikväll blir det hockey sen lär jag väl tvärdö i soffan eftersom jag är så dödligt jävla förkyld.
Nu Glasslunch hej.

Så simpel men ack så sjukt jävla bra ramsa!

1/11 klockan 12.00

Då sätter jag ner arslet och blir gaddad igen.

Är lite spännande för det är både första gången sen jag började köra hos Grim som jag kör hos någon annan och framförallt är det första gången jag tatuerar något annat än mina kablar till armarna.

Det kommer bli en episkt grym jävla tatuering i varje fall så jag är laddad så in åt helvete!

Är lite problem att fixa en bra bild på motivet men det lär lösa sig

Nåväl nu ska jag kliva bort på kneget och jobba stängning sen imorgon blir det lugna gatan och på söndag blir det massa sinnesrubbade saker men mer om det en annan dag.