Viktigaste matchen någonsin?

På lördag smäller det igen och den här gången är det Strikeforce: Fedor vs Hendo som enligt mig är den viktigaste fighten på hela året. Fan kanske någonsin!

Förlorar tidernas bästa pound for pound fighter igen så lär han lägga av och trots att Fedor är långt ifrån sin prime från Pride så är han tio gånger mer intressant än samtliga heavyweights i UFC.

Vinner Fedor matchen så finns det så förbannat många intressanta matcher att göra, framförallt nu när UFC köpte Strikeforce.

Bara i Strikeforce skulle jag vilja se han möta Barnett igen, Werdum igen och Overeem och skulle man sedan dra in UFC i det hela så skulle jag betala dyra pengar för att se Fedor äta upp Brock Lesnar eller gå en legendmatch mot Randy Couture.

Resten av galen är faktiskt rätt ointressant även om den innehåller en brudbältsmatch.
Jag bryr mig ganska föga om brudarnas division framförallt nu när varken Gina Carrano eller Cyborg är aktuella.

Nåväl jag tror maineventet kommer räcka och bli över då som sagt tidernas bästa pound for pound fighter går upp mot en kille som höll TVÅ bälten i Pride samtidigt!

Hur som helst kommer jag sitta på golvet framför tvn som en liten grabb och hålla stenjävlahårt på att Fedor steppar upp och visar att han fortfarande har massor att ge.

Mitt tips: Fedor vinner på antingen TKO eller submission (rear naked choke) i rond nummer 2.Jag återkommer med lite fantasybokning någon dag när jag har lust.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback